Letní lásky

Letní lásky

Anotace: .

Krásně se vzpomíná na letní lásky
unést se nechali dva mladí lidé
unést se nechali na malou chvíli
užít si příjemné zpestření léta
jako vztah zvířete a jedné krásky
jak romantický film natočen 3D
po dlouhém závodu blíží se k cíli
záblesk štěstí jejich smutného světa

dočasné spojení spřízněných duší
léto kdy budeme pořád jen spolu
každičkou žhavou noc, každičký den
dokud je čas abychom byli šťastní
co je to láska jen málokdo tuší
dost sexu, drog a hlavně Rock´n´Rollu
s podzimen skončí náš nemravný sen
bolí mě hlava, tak neruš...a zhasni

lži sama sobě, že nemáš mě ráda
vždyť sama dobře víš, že tě mám rád
nevěříš? koukej se zrcadlu do očí
až zase někdy sáhnem po vývrtce
myslíš, že dokážeme se ovládat?
romantická hudba bude nám hrát
co budeme dělat až přijde průvodčí?
ztratil jsem místenku do tvého srdce

Autor Manni3, 11.11.2012
Přečteno 650x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty letní lásky jsou vždycky....jiné..:))

12.11.2012 19:42:02 | Kirsten

Nijak hluboce, ale celkově líbilo, i některý spojení (poslední 2 verše, a konec konec 1 části.)

11.11.2012 08:54:56 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí