Křídla vran

Křídla vran

Anotace: to asi nikdo nepochopí...jen ten kdo to kdy cítil.

V rukou prázdno,
v kapse díra,
a uvnitř hrudi,
tiše zmírá,
srdce černé jako luna v novu,
milenka co touží
hlas tvůj slyšet znovu.
Jedinný polibek,
co září v tmách,
z jeho žáru
uhlem černé srdce vzplane,
a krev palivem je z řezných ran,
co posvítí na krutou rukou polámané,
duše mrtvých černých vran.
Co přilétly si užít zimu,
avšak jediné co pocítily bylo,
jak těžké na křídlech je nést
vlastní vinu.
A tak místo jídlem přeplněných stolů,
dočkaly se pouze toho,
že z nebe spadly dolů...
Autor Annie the wolf, 12.11.2012
Přečteno 532x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, Metal Lady, Psavec, Rezkaaa, Joe Vai, Greeman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi dobré .. ;)

12.11.2012 17:16:15 | Joe Vai

Překrásné dílo, musím říct, že i přes varovnou anotaci jsem to pochopil. :) Skvěle vydařené! :)

12.11.2012 16:05:01 | Greeman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí