O nestastne lasce

O nestastne lasce

Anotace: ...

Sbírka: Tajná láska moje

Krvacim.
Snad je nejaka nadeje.
Krvacim.
Ono se nic nedeje.
Krvacim.
A stale v pomoc doufam.
Krvacim.
Ne, ty nejsi hloupa.
Krvacim.
S tebou to nic nedela.
Krvacim.
Tva laska na povrch vycpela.
Krvacim.
Zas mam o par kapek mene.
Krvacim.
Co ja sakra udelal teto hezke zene?
Krvacim.
Ty mi nechces pomoci?
Krvacim.
Ta bolest nikdy neskonci.

Krvacim a tezce dycham.
Mozna TED se proberes.
Krvacim a tezce dycham.
TED mozna neco provedes.
Krvacim a tezce dycham.
Smutne hledim do tvych oci.
Krvacim a tezce dycham.
V duchu se s tebou nerad loucim.
Krvacim a tezce dycham.
Ja vim, ze lecis jine srdce.
Krvacim a tezce dycham.
Uz nespatrim te nikdy vice.
Vykrvacel jsem.

Nesmutni nade mnou, ze jsem posel.
Ja pro tve stesti zemrit musel.
Autor Virteal, 16.11.2012
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusel

16.11.2012 08:21:00 | Lilien

Miluje jiného. Takže musel. Musel jsem jí nechat, ať si jde za svým štěstím.

06.12.2012 23:33:09 | Virteal

To je rozumné:)

07.12.2012 06:29:02 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí