potřebuji AMORA

potřebuji AMORA

Anotace: <p>každ&yacute; potřebujeme sv&eacute;ho amora<br />kter&yacute; n&aacute;s zas&aacute;hne...

každý potřebujeme svého amora
který nás zasáhne šípem do hrudi
lásku k druhému v nás probudí
mezi námi zmizí i poslední závora

společně v obětí spočívat
a společně v loži usínat
lásku naší si jen dát
bez alkoholu se smát

a až kohout bude nám kokrhat
i za sto let Tě budu mít rád
a chtít tě, držet v objetí
než duše má k nebi odletí

chci aby poslední vzpomínka
byla z úžasných let s Tebou
pak naposledy zavřu oči
poté už vše společné končí

ale než tato doba nastane
řekni po čem toužíš, lásko
je to přeci tak snadné
nebýt od Tebe tak daleko

co vše dovolí Tvá ústa
nenech mě v povzdálí stát
nedělej ten poslední zvrat
buď ke mě vždy jen čistá

ukaž že i Ty mě máš ráda
já to cítím, čistá pravda
buďme už jen a jen spolu
společně výjdeme k vrcholu

Autor vaal, 17.11.2012
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první tři sloky dobrý, pak už to nějak "drhne"
a oprav si k neby na k nebi ;-)

18.11.2012 22:10:35 | Lucucu

objímáme v objetí
obětujem oběti

17.11.2012 17:43:45 | Lilien

tak teď už si to budu pamatovat;)

17.11.2012 23:16:40 | vaal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí