Stíny z lásek

Stíny z lásek

Anotace: sbohem...

Sbohem mé stíny z lásek,
co ve snech lhaly jste mi,
že k Vám dostávám se potají,
vždy, když oči za víčky rychle kmitají.

Sbohem, sbohem lásky,
co jste ve snech srdce nechaly,
neznalé, ale jak led studené,
vždy, když v polucích svět se utápěl.


A k těm ránům, bolavým,
co z hlavy zbyl jen střep,
malí skřítci potají v ní se vždy schovají,
po pár sklenkách, Vás mé lásky
z lahví bezedných.

A k těm ránům, šedivým,
daleko už mlha k nebi stoupá,
a slunce, slunce něhu rozpoutá,
mezi kvítky smrti šedé, zmrzlé běhny
a lásky růží.

Sbohem mé lásky ze stínů…
Autor Láďa, 17.11.2012
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí