Lačnících očí šeptal chtíč..

Lačnících očí šeptal chtíč..

Anotace: .

Večer, kdy hvězdy nebe rozzáří
a vůně tvého těla se vpijí v mou
Osud, jak dva osamělí korzáři
co mořem snů se snaží plout

Do naha je noc dnes oděná,
po malinách chutná mi
Pro vášně žár jak stvořená
po kapkách vln tsunami

Lačnících očí šeptal chtíč
básně hbitě pod peřinou
Já zmámen tebou víc a víc
hotov byl jsem před vteřinou..
Autor Roger, 19.11.2012
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí