snění ?

snění ?

Anotace: Kde je ta tenká hranice mezi snem a skutečností

kolikrát
ten pocit prošel
pohladil po vlasech
naučen větry
hrám co škádlí

nespočítám

a každý úsměv který zrodil
dal koutkům
ten pravý smysl
duležité chvění

slýchávám že se mi to zdálo
za nocí horkých
kdy rojení hvězd hrálo tichou
komorní hudbu
o štěsťí

vím že tam byl
ve stínech pouličních světel
tak jako pták za černé noci
zakryval světlo hvězd

a já se měla bát
plíživé siluety ve mně
jenže to přání co se splní
co vyřčeno když knot se vzdáva
přijímám

nevím kdo a nebo jaká síla si mě vzala
jen že mé štěstí nekončí
ta vůně navždy prostoupila
do mého šera

a jasným světlem
vykreslila den
Autor poetka, 20.11.2012
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: Aťan, malá tanečnice ve velkém světě, tato22, Sarah
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, moc hezké.

20.11.2012 09:06:20 | Inna M.

Text není špatný. Jen tě opravím - ve mně ;)

20.11.2012 08:31:53 | Brumbál

6.pád že jo???dík;-)

20.11.2012 08:41:39 | poetka

"ve mně" jako "v tobě".. to funguje líp než čísla pádů :o)

20.11.2012 08:47:09 | hanele m.

Také poděkuji :o)

20.11.2012 09:04:32 | poetka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí