Pro co dýchám?

Pro co dýchám?

Anotace: Zbyly střípky naděje Kde hledala jsem důvod Proč jsem zde na Zemi Prý se nic neděje...

Zbyly střípky naděje
Kde hledala jsem důvod
Proč jsem zde na Zemi

Prý se nic neděje
Jen stále nevím
že Život mám na Dlani

Každou vteřinou
Můžu změnit svoje dny
I ty Tvé

Objímám Tebe
Ženu se za jinou
Ach Tvé
Tvé oči mrtvé
Tvé oči mrzuté

Skrze dlaň
Na mě se dívají
Nevěří srdci ani co vidí

Ví že mě
Už dávno nemají
Nevěří srdci a žijí ve tmě….
Autor Leonkaaa, 20.11.2012
Přečteno 392x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí