Víla z řeky

Víla z řeky

Anotace: . . .

V chladné vodě řeky, zahlédl jsem její tvář...
často o ní sním, pak marně čtu si snář.
Za nocí pak měsíc, kroky mé on střeží,
semnou hledá dívku co v řece někde leží.

Kroky mé vždy k břehům té mrtvé řeky jdou
oči marně hledají, však vílu nenajdou...
Tak sestoupím já za ní a vodě dám své srdce...
snad někde v hlubinách, mne najdou její ruce.

Její chladné ruce, jsou jistě tolik hebké...
vezmou si mé srdce, horké a tak křehké.
Pak jej zlehka políbí, svými ledovými rty
a vezme si z něj život... Můj život prokletý!
Autor ourbloodiscursed, 14.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za uvítání. Dá-li čas a bude-li nálada, doufám, že zase brzy nějakou říkanku přidám...

15.01.2007 22:49:00 | ourbloodiscursed

Smutný, ale moc krásný. Vítej.

14.01.2007 17:58:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí