Pod nehty

Pod nehty

Anotace: I tohle je o lásce, avšak jen jak končívá pro toho, kdo miluje víc...

Pod nehty 22.11.2012

Proč nejsem necita, co prachy počítá
se špínou pod nehty, jen žádný cit.
Jsem jako holá a ne věta rozvitá,
kdosi mě oholil, nechtěl rozvít.
Stále jen dokola, jak směnka nekrytá,
podvádím sebe, že naleznu klid.
Bohužel není má hlava tak vymytá,
okolí nevnímá, jen prázdný byt.

Bolest je zažraná pod nehty jak špína.
Nejde to, NEJDE TO! snadno ji smýt.
Jak vinná muška, co spadne do ti vína,
Snažím se, toužím, z tebe zachránit.
Jedno je, jestli jsi vinna či nevinná,
Odešlas pryč a já nemám proč snít.
Nechci to cítit a chci klidně usínat,
chci se už oprostit a zase žít.
Autor Jerry Lee, 22.11.2012
Přečteno 589x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dá se to...zase žít... a verš pěknej.:-)

05.12.2012 14:23:02 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí