Dva roky bez dvou týdnů

Dva roky bez dvou týdnů

Anotace: trvání lásky

Dva roky bez dvou týdnů
smazat jedním tahem,
ukončit všechny
vzpomínky drahé
a dny strávené spolu,
poslat náš hluboký vztah
do země, někam dolů,
naše štěstí nechat
rozpadnout v prach,
naše radosti budoucí
nechat uplavat
do oceánu,
srdce v slzách tonoucí
nechat topit
vstříc šedivým ránům,
naše rozkoše
zničit větou
Už to nemá šanci…
Proč?Jak můžeš?
Co se stalo,
já nechápu,
dva roky bez dvou týdnů
jen tak hodit za hlavu
a normálně dál žít,
kdo mě to sakra
naučí
umět Tě opustit…

A šanci to má takovou,
jakou tomu dáváš ty…
Autor Jiná, 23.11.2012
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba přijde pět neděl v balóně...

26.11.2012 10:09:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí