nechci tě už vidět

nechci tě už vidět

Anotace: nevím jak to nazvat,,,,, ale prosím komentáře příjmám...

Smutný jsem,
Do breku mi je,
Lásku ti dávám,
Ty mě též jsi dávala,
Už nedáváš,
Proč jen láska naše není jako dřív,
Milovat se objímat,

Ty celá mi scházíš,
Už se nenavrátíš,
Nechám tě jít,
I když…..
Nevím, mám tě pustit.
Do mého srdce jsi vnikla náhle,
I tvůj odchod půjde rychle,

Jen běž,
Za tím,
Kdo tvůj kamarád byl,
Věřil a snil jsem ve dne v noci,
Když jsi byla sním,

Omlouvám se,
Nechci slyšet,
Jak jsi bledá,
Ta stěna mrtvá,
Tobě podobná,
………
……

Nechci tě zpět……
Autor March, 14.01.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je smutný,píšeš nějak pořád smutně,ale hezky

10.07.2007 22:43:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí