Étericky vzdálená

Étericky vzdálená

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=7v53EN39I5w Ne prvně a ne naposled inspirující..

S přicházejícím spalujícím chladnem,
padám jak poslední podzimní list,
projdi se ještě jednou mým snem,
zlatá je barvou hořkosladkých míst.

Do mlhy z polštáře se zahalila,
už není celá ani konkrétní,
jen valčíkem étericky odtančila,
a stala se bytostí okultní.

Ach, ta čarodějka snové krásy,
nastolila měsíční mračna,
chybí mi tvé slunné vlasy,
stejně jak duše jedinečná.
Autor Isquieasuus, 26.11.2012
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí