Posel.

Posel.

Anotace: Věřit se musí,jinak to prostě nejde.

Sbírka: Chvílka čtení

U okna stát a do dálky jen hledět,
co milí dělá moci tak ted' vědět.
Zda na mně myslí a stále miluje,
že brzy se shledáme se srdce mé raduje.

Ticho však přeruší křídel mávání,
a holubí pírko mi přistane na skráni.
Hebké a něžné jak dotek jeho dlaní,
holoubek nese mi od něho vyznání.

Milenci holuba za pošt'áka často mívají,
po něm pak vyznání svá si posílají,
holub je přeci poslem lásky a míru,
v dobách odloučení jim přináší víru.
Autor jozífek, 27.11.2012
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí