Buď tu

Buď tu

Anotace: ...

Když začnu tím co bych mohla ztratit
začala bych před koncem melodie
novodobé utopie
mladý holky, co nepozlatí tvou duši
pohledem ani slovy
jen proto že by nemohla
že by nesloučila paradoxní světy

můj bože

buď tu i pro ateisty
Autor Lexisa, 28.11.2012
Přečteno 448x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, Láďa, Nussichoco, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí