Bez tebe

Bez tebe

Anotace: povzdechová

Rok ke konci se chýlí,
tak pojďme jej uvítat.
Láska má stále sílí,
s tebou se chci milovat.

 

Den za dnem běží
a nejde,nejde klidně spát.
Bez tebe žiji jen ztěží,
pusto teď učím se znát.

 

Hodina za hodinou se míjí,
o tobě,Lásko,sním.
Samota do duše se vpíjí,
bez tebe mám splín.....

Autor Makonn, 29.11.2012
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí