Zádrhel

Zádrhel

Anotace: z 27.11.2012

Sbírka: Oblek z oblak

Užírám se steskem.
Kde v tvém pohledu uvidím jiskřivou něhu?
Možná v závěji sněhu.
V jemném větříku větřím naději
než nadějí se tvoje oči jako skleněné
objeví pokradmu poklady
Ve mně ne.

Proměnné proměnily můj život
na přívod svěžích myšlenek našel lék
má bolavá prsa a horkou hlavu.
Po rozčeřené hladině plavu.

Potravu pro vlky přinesu
noblesu také ve tvém hlasu hlásající.
Zapalte knoty našim svícím spícím zatím.
Tvým úsměvem pokoj zlatím.

Hatí tvé plány
Zadním východem přišla sladkými kroky
zatímco roky čekal
smekal před její krásou nitra
jitra další vítat chtěl.
Nejen v těle měl
zádrhel.
Autor Jiřinka Mignonka, 29.11.2012
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Nussichoco
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je taky moc pěkná. Ještě se vrátím někdy do tvého archívu.:-)

03.12.2012 11:32:29 | Robin Marnolli

Děkuji:)

03.12.2012 12:02:51 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí