Na tvůj oltář

Na tvůj oltář

Anotace: kapka v moři neveselosti

Na tvůj oltář
své já položil,
jen k tobě,
však špatně,
špatně se modlil.
Sny řinou se ven
z tepen
mráz vkrádá se do žil,
zbytečnou obětí
krev svou odlil.
----------------
Naši lásku do hrobu vložilas,
po chladném kameni
krev v marnosti kane.
Po něčem jiném jsi tedy toužila,
vzdor v srdci plameni
oheň víc nezaplane.
Autor Jerry Lee, 29.11.2012
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí