Když mi dáš lásku

Když mi dáš lásku

Anotace: Bez lásky by to vážně nešlo, asi takhle jsem to cítila já...

Polib mě,
a já zůstanu navždy stát,
obejmi mě,
a já přestanu utíkat,
otři mé slané slzy,
a já už nebudu plakat,
chytni mě za ruku, ale brzy,
abych už nemohla dál padat,
usmívej se na mě neustále,
a já už nebudu smutná,
a pak pocítím náhle,
tak takhle láska chutná?
vdechni mi život,
vdechni mi naději,
vytáhni z mého srdce hrot,
nikoho nebudu mít raději,
než-li tebe...
Autor Anejet, 29.11.2012
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Nussichoco
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uf..to je ale vyznání...nebo prosba?
ale pěkně napsaný.RM.

11.12.2012 06:42:23 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí