Slza.

Slza.

Anotace: ..........................!

Sbírka: Chvílka čtení

Slzou tak být na tvé tváři,
pomalu stékat ke rtům tvým.
Kapičkou potu na tvé paži,
když spolu nejsme o tom sním.


Slzou co štěstím se vyronila,
potem co zvláční kůži tvou,
aby jsi tomu i ty uvěřila,
že chci být na vždy vláhou tou.

Bez vláhy květ každý uvadne,
to tobě se nikdy nesmí stát,
věř že mé srdce to ale zvládne,
o tebe a tvou krásu vždy pečovat.
Autor jozífek, 29.11.2012
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí