setkani

setkani

Anotace: cítím tlukot svého srdce, když slyším tvuj hlas, tlak stoupá mi prudce, když utíká...

Cítím tlukot svého srdce,
když slyším tvuj hlas,
tlak stoupá mi prudce,
když utíká nám čas.

Vteřina po vteřině
bez lítosti ubývá,
k poslední minutě
kam mysl se dívá.

Ale duše se netrápí,
ani vše
vubec nic,
setkání nezvrátí.

A proto,
několik chvilek
několik dní,
budu jen čekat
čekat a snít.
Autor teleport111, 02.12.2012
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí