pro holku

pro holku

Anotace: ty jsi ta vyvolená, mezi všemi ženami, ta co mi radost dává, již pouhými větami....

Ty jsi ta vyvolená
mezi všemi ženami,
ta co mi radost dává
již pouhými větami.

Proto si přeju to jediný,
to o če se nelže,
být jen tvuj milý,
milý protože,
s tebou se cítím skvěle,
s tebou se cítím výš,
na celém širém světě
a ted už o tom víš.
Autor teleport111, 02.12.2012
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí