létám

létám

Anotace: ..

.

Mám na rukou celý svět
a klopýtám za tebou
jen dnes
v noci
chci ti celé nebe snést
i s hudbou
pomněnek
skrývajících ten lék
pod pusou
zmáčknutou

mám na prsou
tíhu celého světa
a tlačím ho před sebou
uskoč stranou
ať tě nesešrotuji hlavou
dnes vlahé větry šeptají
celou vanilkovou vanou
sním tě v potají

mám na prstech
trochu toku
krůpěje lávy
z vůně tvé
a všichni jsou plaší
obejmutí cvoků
trousíš zrnka kávy
a moře dýchaje

mám na rtech
sůl od Mrtvého moře
a písek z pláže
cukr tvého lože
a u boků ti stojí stráže
..bláznivé
dlaně mé

mám na nohavicích
pyl z tvých květů
a v srdci sladký smích
mám na rtech jednu vážnou větu
lodě kolébám ve snech tvých
mahagonových

.
Autor blue, 02.12.2012
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, jvacl, lalej, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já na rtech svých mám jen a jen slova chvály

18.12.2012 09:42:38 | jvacl

Mám rád hudbu pomněnkovou,
možná souvisí to s dobou,
možná též jsem romantik,
a tak jsi dnes dostal - "klik".
:-)RM.

02.12.2012 15:30:46 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí