čas vánoc

čas vánoc

Anotace: hlavně nebýt sám až budu u stromečku stát

po roce nastal vánoční čas

a sněhové vločky hladí naší tvář

 

a do srdce  se vrátil  klid a mír

a začínáme  opět snít

 

o tom, že nás má někdo rád

kdo chce nám svoje srdce dát

 

a u stromečku nás  chce za ruce vzít

a z kalichu lásky nám dát  plnými doušky pít

 

nastal čas kdy můžeme všichni snít

o tom že život je krásné žít

 

co však v tento krásný  čas může cizí  člověk

cizímu  člověku přát ?

 

snad,aby u stromečku nestál  nikdy  sám

a měl s kým se smát

a komu lásku dát

 

 

 

Autor jiří slunce, 03.12.2012
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to špatný

03.12.2012 11:09:39 | Devils_PIMP

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí