Tvé city

Tvé city

Anotace: nebáseň

Myslela jsem ,
že už jinou máš rád ,
že možná zůstaneš kamarád
Ale slzy
v tvých očích
a strach z loučení
mě nenechchaly pochybovat
o citech tvých
Chtěla bych
štěstí tobě přát
a chtěla bych
abys zůstal kamarád
přes vše dobré
i zlé
Začneme znovu
raději každý sám!
Autor Pheobe, 27.02.2005
Přečteno 733x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí