Vzpomínky a pýcha

Vzpomínky a pýcha

Anotace: Přeji dobré čtení :)

 

Plameny na vodě
Ten pocit rovnováhy,
Pár skořepin a z nich lodě
Čas na vášeň příjde záhy

 

Já ke sklu tělem svírán
Krev rtů svých ochutnávaje
Oddávám se různým vírám
Vášeň moji nevyjímaje

 

Pýcha, mocný král
Roubíkem svého sluhu trestá
Ten by si však náznak přál,
že marná není jeho cesta

Autor Jim, 03.12.2012
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomíno...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tož vítej tady ogare.

03.12.2012 18:35:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí