S vírou čekajíc

S vírou čekajíc

Anotace: Sonet č. 2

Sbírka: Sonety Kateřinám

Čekám na zprávu,

proč nepřichází?

Čekám na tebe,

kde jsi...

 

Zuříš oprávněně,

chybu jsem stvořil.

Zuříš uzavřeně,

kdo lásku zmařil?

 

Však není konec, věřím já,

že vše se brzy urovná.

 

Však není konec, věříš ty,

že navždy jsme si souzeni.

Autor Lord Bartimaeus, 03.12.2012
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí