láska

láska

Anotace: Láska je čarovný cit, dává radost žal i klid, pro ni můžeš snít, nebo smutkem klít....

Láska je čarovný cit,
dává radost žal i klid,
pro ni můžeš snít,
nebo smutkem klít.

Láska život dává,
však musí býti zdravá,
či pálí jako láva,
bezostišně vylhaná.

Láska duše milých chrání,
do té doby než se vzdálí,
a od rozchodu do setkání,
oba k sobě silně vábí.

Pravá láska srdce kryje,
někdy hřeje,někdy bije,
někdy to zlé zapomíná,
aby lepší shoda byla.

Láska stále balancuje,
od výšin po skutečnost,
avšak kdo se zamiluje,
nebude jí míti dost.
Autor teleport111, 04.12.2012
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za upozornění.já toho sem si nevšiml.

04.12.2012 14:07:23 | teleport111

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí