Stesk

Stesk

Anotace: ...

 

Stesk mi není cizí

kdy už ale zmizí…

že tě sevřu v náručí

za to nikdo neručí

 

realita není zlá

ale tys mi uvízla

v hlavě, srdci, taky níž

tohle všechno zaviníš

a pak zmizíš kdovíkde

co už bylo nepřijde

 

a tak pláču do sklenky

už mám jen tři milenky

 

 

Autor vkl, 05.12.2012
Přečteno 432x
Tipy 8
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Joe Vai, Sarah, Robin Marnolli, zamotán v nedospělosti, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěknej rým, dobře plyne.

05.12.2012 09:35:11 | Robin Marnolli

tři je číslo velmi nízké
tak si zouvej, jen si stýskej
pak snaž se harém doplnit
ať je všechno jak má být

:o)

05.12.2012 08:04:35 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí