Cítím

Cítím

Anotace: :/

Cítím jak žiji,
tak ,jako nikdy předtím,
cítím své žíly
jak krev v nich tepe.
 
Cítím svou sílu,
jak rozlívá se mi tělem,
vrací mi víru
to, jak se cítím naživu.
 
Cítím, že strádám,
i to je znamení života,
pomalu v hlavě skládám
tu skládanku dnešního světa.
 
Cítím své okolí
stromy, budovy a slunce
už skoro nebolí
mě má ztrápená duše.
 
Cítím tu změnu
jako když ráno se probudím,
jak čerstvě obílenou stěnu
vnímám teď svůj život.
 
Cítím, jak buší
mi srdce v hrudi
i když jsou všichni hluší
k mým změnám, mě to nevadí.
 
Cítím, jak vyrval mi někdo z těla nůž
a bodavá bolest v hrudi ustala
a za to všechno může jeden muž,
kterého vlastně ani neznám...
Autor Světlonosič, 05.12.2012
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: Danga, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bodik..za stejnou zlušenost..jen s holkou (1:1)

05.12.2012 12:19:50 | Robin Marnolli

:D

05.12.2012 18:38:14 | Světlonosič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí