Vzdušný kat

Vzdušný kat

Anotace: "To nejkrásnější, co můžeš poznat, je lásku dát a v lásce být milován." Mouling rouge, Christian - A všichni víme, jak bolí milovat a být milován, že?

Proč bolí to tím víc,
čím déle jsi se mnou.
Proč rozžíhám jen svíc’,
když ruce zebou?
Od ohně vzplanul by
celý můj šat,
upálil by mne
ten vzdušný kat.
Bránit se ohni
možnost je jediná,
svíce však pomalu,
potichu zhasíná…
Že bych ji svrhla
do troudu na podpal?
Asi to udělám…
Buď všechno,
nebo nic.
Buď láska věčná
nebo ohořelá líc.
Autor Temeraire, 14.01.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí