první a poslední tanec

první a poslední tanec

Anotace: ...

U sklenky, na rtu s kapkou vína
Seděla si, smála se jak každá jiná
Jenže ty lokny havraní, oči - temná noc
Hlasem zní perel cinkání, bylo toho moc

Jak piješ, nápoj barvy čerstvé krve
Kterou teď ne v žilách, ale v tvářích nosím
Dnešní večer, jako setkání naše prvé
Chci s tebou tančit vstříc dalším nocím

Tančit jako nikdy, tanec králů,
Krále tanců, valčík, smím-li prosit
Ve tvém objetí, na rukou tě nosit
Spolu navždy, točit se kolem sálu.
Autor Dominic Sabre, 07.12.2012
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: lalej, Avola, Sarah, Robin Marnolli, Joe Vai, Laura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí