Roční období

Roční období

Anotace: ...

Jako vločka co padá k zemi,
se k tobě schoulím do peřin.
Jako mráz štípající do tváře,
tě políbím.

Tak jako kapka rosy,
se začnu chvět.
Až mi povíš : Miluju tě.

Zima už mizí, přichází jaro.
Jednoho dne ti sdělím : ANO

Zapadá slunce, jdem spolu a tiše.
Letní vánek nám zpívá písně.

Listí žloutne, padá dolů.
A my dva?

Již je to rok, jsme stále spolu.

Cítíš to? Je tu opět zima.
Autor Mazlík, 07.12.2012
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí