Spát...

Spát...

Anotace: :)

Spát, navždy jen spát
a nemyslet na ráno.
Nechat si o tobě zdát
jestli to není zakázáno.
 
Žít, navždy už žít
s pocitem, že ty jsi se mnou,
anebo život si vzít.
Uprchnout před dobou temnou.
 
Snít, navždy chci snít
o tom, jež smutku mého strůjce.
S rozumem směšně se přít
a rozervat si přitom srdce.
 
Umřít, rychle, bezbolestně umřít,
protože vím, že na tě nemám nárok.
I když jiné chceš srdce dobít,
já nevzdám se ani za rok.
Autor Světlonosič, 08.12.2012
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska má sílu, ale..mno...uvidíme...

08.12.2012 20:20:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí