Zbaveni pout

Zbaveni pout

Anotace: Spánkem znavená jsou ta křehká motýlí křídla To láska smí být do všech pádů skloňována

Rytmus tance ztrácel kód

stála jsi tam sama, zbavená pout

ta jemná vůně z vlasů tvých

a mé srdce zasáhnul křehký smích

 

Víš, já ten žár

chci si domů vzít

snad všechno Ti dám

a klikatou cestou můžu klidně jít

 

Spánkem znavená

jsou ta křehká motýlí křídla

To láska smí

Být do všech pádů skloňována

 

Možná i dnes

déšť vytrhne slunce ze svých krás

v nekonečných ozvěnách vrací se vzkaz

v čistých vodách můžeme spolu plout

tam skleněným ledem dá se hnout

 

V závějích, stoupám mrazivou tmou

A  naději mám, že nebe zná siluety nás dvou

Teď a Tady, chci na ně dosáhnout

S ránem chladným, na zem nespadnou

 

Spánkem znavená

jsou ta křehká motýlí křídla

v noci bdíš

a ulicí chodíš tak sama

 

 

Autor Hanuš, 08.12.2012
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, ale ještě bych očekával pokračování. Pro mě to skončilo moc brzy:-)

09.12.2012 09:13:04 | My2Mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí