Láska.

Láska.

Anotace: Lásce se nedá poroučet,.........

Sbírka: Chvílka čtení

Láska je láska ta poroučet si nedá,
srdce co zasáhnout má,sama si hledá.
Stejně jako obloha svoji hladinu má,
že on a ona nejsou je nezajímá.

Jedna bez druhé že nemůže být,
tak se to člověče snaž pochopit.
Láska se do srdcí jen ukládat může
a těch se neptá, zda ženy jsou či muže.
Autor jozífek, 09.12.2012
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí