Zmatena

Zmatena

Anotace: :)

Je to jen tři dny
co mě ty modré oči učarovaly.
Prozraď mi, prozraď, nevinný
proč ty dvě studny doma nezůstaly.
Proč nyní vydávaj se za mnou
i do těch nejhlubších snů
a proč mé radosti vadnou
po dobu pouhých tří dnů?
Nevím, zda vášeň, zda city mé,
nevím, dají-li se vůbec popsati.
Jako když náhle procitne
ten, kdo nemůže dospati.
Je to jako když sníh do léta
se náhle a krutě snáší.
Má hlava šíleně se popletla
nádherou, krásou Vaší.
Autor Světlonosič, 09.12.2012
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klidně se popleť, ale prověřuj, ať to pak zbytečně nebolí...

09.12.2012 19:32:02 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí