ADVENTNÍ RONDEAU

ADVENTNÍ RONDEAU

Anotace: -

Na věnci hoří první svíce

a tvé čekání se krátí.

V hebkých vlasech roztála ti

sněhová vločka nešťastnice,

 

jichž padá z mrků na tisíce

a svět do bílého šatí.

Na věnci hoří první svíce

a tvé čekání se krátí.

 

Kéž tvoje bledé dívčí líce

sněhobílý nádech ztratí

a na polibek čekajíce

počnou se hned červenati.

Na věnci hoří první svíce

a tvé čekání se krátí.

Autor Reno Hrubec, 10.12.2012
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: chci_uverit, poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí