Dlaně a slzy

Dlaně a slzy

Anotace: 2010

Dlaně a slzy
jinovatka
tma která studí
a žádná zadní vrátka


Paže a úzkost
těžký mraky
vítr co bodá
ty radši klopíš zraky

srdce a prázdno
okna zamlžená
proudy deště
a slova nevyřčená

V duchu se loučím


Slib? Ten nic neznamená.

Autor Elvie, 12.12.2012
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Marbal Škutin, Petbab, Adelheidis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi
"slova nevyřčená"
Jinak příliš popisné, při zemi
chybí mi více náznaků, jinotajů z tvého pera

12.12.2012 11:51:18 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí