Žoldák

Žoldák

Anotace: prostě vznikla...jen tak..zdánlivě nesmyslná...

Skrývám tvář do dlaní,
před tebou,
jako děcko co bláznivě si myslí,
že když nevidí,
ani ty nevidíš.
A možná má pravdu,
nevíš co pod maskou se odehrává,
jak malinká je duše,
honosícího se páva,
můj život je list,
a jeho krví jsou inkoustu kaňky,
ty měl sis námi dřív být jist,
než číst a obracet počal jsi mé stránky.
Nedávno dal jsi adieu
našim bohaprostým snům
A teď v oděvu světce,
kážeš smrt prokletým básníkům,
stejně tak i mě, zavrhl jsi
v prostoru, čase i místě,
jsi žoldák, co životy druhých plení,
zamatlal jsi naši stránku,
nejčenější černí,
a jak víš inkoust na černém listě,
vůbec vidět není.

Proto bláhově si myslíš, že mě to nebolí...
Autor Annie the wolf, 12.12.2012
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: V.N.Losinský, NEUROBEAT., Rezkaaa, Metal Lady, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hej :)

02.01.2013 16:46:36 | NEUROBEAT.

cítím ten pocit...

12.12.2012 12:08:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí