Rozpoznám

Rozpoznám

Anotace: Zahoď síť, ptáci chycení odlétnou, chci tě mít, tóny srdcí spojené jsou, Vezmi si můj štít, dál nebudu se krýt, všechny bitvy prohrané, chci víc pochopit.

 

Z matného blouznění

Chci procitnout

A ke světlu znovu jít

Je čas se nadechnout

A osud do dlaní vzít

 

Zahoď sít

Ptáci chycení odlétnou

Chci Tě mít

Tóny srdcí spojené jsou

 

Vezmi si můj štít

Dál nebudu se krýt

Všechny bitvy prohrané

Chci víc pochopit

 

Pocit mám

Že prostor a čas se v dáli ztrácí

A my dva nejsme jen falešní hráči

Co v lásce zranění jsou

 

Rozpoznám

Když se léto k zimě vrací

To spojení je tajemnou věcí

Když pryč odcházíš, tvůj půvab se neztrácí

 

Od ledovců do písečných dun

Dál nechci jít sám

Můj svět je teď tvůj

Žádnou tíhu nevnímám

Nic zlé už nevnímám

 

(napsáno při poslechu písně ,,Teď zastav čas“ 12-13.12.2012, přes půlnoc)

 

 

Autor Hanuš, 13.12.2012
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to duši a to se mi líbí..

13.12.2012 02:04:27 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí