Plakáty velkoměst

Plakáty velkoměst

Anotace: málem

Za zády Václavák
nad hlavou New York

idylka
řek' by někdo
málem jsme lítali
nad světlama velkoměst
trochu kýčovitejch láskou

 


jenže příliš sladký víno
ztrpklo nám na jazyku
když došly slova

najednou nebylo bílý
ale spíš divně našedlý
stejně jako ta neprostupná tma mezi náma
co dělila jednu postel
ve dva cizí světy


mělo mě varovat moje přehnaný očekávání
aby ses nemusel zbytečně
snažit najít
proti proudu všech pitomejch okolností
co stály proti nám

abys pak ráno nemusel prchnout bez snídaně
pro ticho tak hustý
že nedalo se vejít do výtahu

radši jen
po schodech dolů
pořád níž
a níž
protože už to asi nemůže bejt lepší

slyšet to tvoje
"rád jsem tě poznal"
a moje mlčení


v tu chvíli jsme věděli že to bylo naposled
(a i kdyby ne)

Autor Elvie, 13.12.2012
Přečteno 535x
Tipy 14
Poslední tipující: Marbal Škutin, Joe Vai, Nikotin, Robin Marnolli, Jan Voralberg, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno..co upustit..tady sem si počet...pěkný.RM.

13.12.2012 15:33:28 | Robin Marnolli

Moc rád čtu texty o sobě, ani ze mě neděláš moc velkýho hajzla.. :D

navíc to tokajský víno mi fakt chutnalo, bylo fakt super ;)
a nesnídám kolikrát ani doma - Klid ;)

13.12.2012 03:02:30 | Hagrid

Nedělám, no, držím se reality. :P
Ale jo, bylo fajn. :) A stejně u mě nebylo co snídat. :D

13.12.2012 03:19:03 | Elvie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí