Falešná láska

Falešná láska

Anotace: ...

Milovat se neznamená milovat.
Udělat chybu neznamená litovat.
Proč bych taky měl?

Polibek neznamená vroucně líbat,
Mít krásné sny neznamená o lásce snívat.
Věděl jsem, co jsem chtěl?

I pouhými slovy se dá zraňovat,
a někdo si může libovat
beztrestně, když jsem směl!

Co si myslíš, nic nezmění,
čtvrtá sloka neznamená poslední,
přesto jsem odešel...
Autor G30R63, 13.12.2012
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí