Skrz průzračnost Tě cítím

Skrz průzračnost Tě cítím

Anotace: .......................

Skrz průzračnost Tě cítím

Skrz průzračnost Tvých očí
Se skrývám za mraky
Vpíjím se do útrob vášně
Skrz růžové rozpaky
Hledám sama nad sebou
Jak Amorův zázrak
Vpíjím se v páskách pokušení
Nad lednovým nebem
Má láska v horečku se mění

Jsem koněm bílým pádícím
Když navečer usínáš
Ty tu se mnou dávno nejsi
A má přání nevnímáš

Jsem sama v lesním háji
Je mi teplo jako v máji
Už nepřemýšlím nad tebou

Ale cítím Tě,
Jsi moře,
Ve kterém chodidla máchám
Cítím z Tebe hoře,
Bolest z lásky rychle látám

Když slyším srdce
Vidím duši
Láska bolest
To ti sluší
Vnímám
Usínám
V Tvém království

Lásku ruším – nebývalou,
Co se náhle objevila – a jak sen tu se mnou byla,
Mne líbala, mne hladila –
A zase se vypařila…
Potmě…
S námi…
Vypařila…
Skálo milá,
Už nemusím tu s tebou být,
Našla jsem cestu – tou mohu jít,
Jsem si jistá,
Postarám se
S láskou sama o sebe,
Ať už mě srdce nezebe… už nikdy nezebe….
Autor Ammazonic, 15.01.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...máš tu spoustu tak trochu zapomenutých básní ...nevím proč ...:) ...

07.02.2007 07:35:00 | WhiteSkull

:-)))

15.01.2007 10:47:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí