*** SEN ***

*** SEN ***

Anotace: jen náš...

***

Ztracená slova bezostyšná, ve větru písně rozhoupám,
vrhnu je hlasem libozvučným, do nebes hvězdy zamotám.
*

Ta slova smělou nocí bloudí, v nádechu slunce hledají,
mají svou pravdu, ohnivá křídla, na ústa měkce sedají.
*

Jak voda tečou hrdlem zmrzlým, ptají se lásky "kudy kam"?
Zahlédly hvězdu tvého bytí, místnosti okna dokořán.
*

Kradou se dovnitř, parapet smyslům nebrání,
skrz okno tváře tvojí, k hranicím věčného vnímání.
*

Slaďounkým šeptem hřejí tě všude,z něhy se prudce vynoří,
svléknou tvé tělo, vezmou si duši, v očích se světlem rozhoří.


***
Autor PANGÁSIUS, 15.12.2012
Přečteno 510x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, tato22, Gabrielle, Robin Marnolli, Avola, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkej text to je:-)
RM.

16.12.2012 08:58:30 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí