za dveřmi

za dveřmi

Anotace: věnovaná

Sbírka: výňatky z deskové tektoniky

 

 

každý na své straně zdání      

jedna klika jeden klíč

zvukotěsno    k nedýchání

zlé je s námi, pámbů pryč

 

 

trochu temno trochu ticho

našlapujem jak se dá

hledáme vchod nebo východ

do pekla či ke hvězdám

 

každý na své straně dveří

rozdýchává trápení

oba plné ruce vteřin

co se chtějí rozeznít

 

 

 

Autor hanele m., 16.12.2012
Přečteno 596x
Tipy 13
Poslední tipující: poetka, Tomikk, Sarah, Miriska, Joe Vai, Sh' Abůn, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí