Myšlenek pár

Myšlenek pár

Anotace: Naivní hlupačka, co padá dolů dál...

Dusím se ve vůni vzpomínek,

která nevyprchá.

(Ta vůně mi připomíná Tebe.)

 

Topím se v nekonečných slzách,

které nevyschnou.

(Ty slzy mi připomínají Tebe.)

 

Ztrácím se v epické hudbě,

která nepřestává znít.

(Ta hudba mi připomíná Tebe.)

 

Utíkám od vtíravých myšlenek,

které nepřestávají bolet.

(Ta bolest mi připomíná Tebe.)

 

Vznáším se ve svých snech,

které se nesplní.

(V těch snech jsme spolu.)

Autor P€ŤULK&, 16.12.2012
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, Jasminenoir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí