Můj pohled

Můj pohled

Anotace: Láska jak jsem ji poznal a jak ji vidím já. E

Láska je jak hvězdný třpyt
co odežene každý splín.
Je jak krásný slunce svit
co prorazí hned každý stín.

Je něčím co jsem nepoznal.
Ač moc jsem po tom toužil
nikdy jsem ji nedoznal.
Kolem jsem jen kroužil.

Je jak hvězda nejkrásnější
v krajinách největší tmy.
Jež dává světlo nejjasnější,
které osvětluje naše sny.

Láska zákeřný je cit.
Udeří když nejmíň čekáš.
Teď ti nepomůže kryt.
Sám sebe se lekáš.

Jest nejkrutější silou
jež zmítá mojí duší.
Jež dívku krásnou milou
kreslí černou tuší.

Snad je to můj osud
že to co je prý krásné
já nepoznal jsem dosud
a že nepoznám je jasné.

E
Autor Erien, potulný bard, 15.01.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi libi tvá basen, i kdyz ma smutnou napln.. Je zajimave vzit se alespon na chvily do prozivani citu, lasky opacneho pohlavi.

15.01.2007 13:43:00 | forever

Budu rád za každé slovo, které zde utrousíte.

E

15.01.2007 13:09:00 | Erien, potulný bard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí