Nešťastná láska protikladů

Nešťastná láska protikladů

Anotace: Nešťastná láska si nevybírá.

Začíná noc, zrak se mlží
Škrtnutí sirky, jiskra v oku
Ve tmě teď stráž horlivě drží
a přestane jen pokud

se zvlhčí oči a vytrysknou slzy
toť však sázka na jistotu
Plamene konec přijde brzy
Nastanou hody pro temnotu

Ta něco zaslechla o lásce protikladů
Na konci tunelu po světle pátrá
Opačnou bestií je proti kladu
Šílí, rukama okolo šmátrá

"Miluj mě", žadoní
"Buď se mnou", sténá
Na konci tunelu
Však je jen stěna
Autor Serja, 19.12.2012
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak, je to boj..a záleží jen na nás jak se s tím dokážem vyrovnat

19.12.2012 22:03:21 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí