VLNOBITÍ

VLNOBITÍ

Anotace: ...

                      *** 


   Ostrov bezmoci mého nitra,

           troufá si na lásku.

               Má naspěch,

             zrovna procitl..


                        *

Omílán zklamáním o břehy duní,

                                                Zčeřenou pěnou zahání klid,

na pláži písčité, své tváře sluní,

                                                          zasouvá bolest do ulit.


                        *

V mžiku pln barev, na plátno kreslí,

                                                        kontury retů zasněných,

symbolem lásky, promlouvá k srdcím,

                                               rozkvétá v slovech líbezných..


                         *

Zahleděn na obzor, kde oceán "ano"  nebi šeptá,

                                            a tyrkys modro rozpouští,

potichu vplouvá za úsvitu,

                                                      do vln jenž očím odpouští.. 

 

                   ***

 

 

Autor PANGÁSIUS, 21.12.2012
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, gallatea, Gabrielle, Alla, kookky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí